Wij verkopen betaalbare baby- en kinderkleding in de maten 44 - 176. We kiezen voor merken die modieus, stoer en net even dat beetje extra hebben. Kortom....waar je een echt wauw-gevoel van krijgt. Daarnaast vinden wij het belangrijk om te weten waar onze kleding vandaan komt en worden onze collecties daarom zorgvuldig gekozen. Eerlijke mooie producten die in goede arbeidsomstandigheden gemaakt zijn. Bovendien zijn we steeds op zoek naar nieuwe mooie labels om aan ons assortiment toe te voegen.

Op dit moment vind je o.a. de volgende merken in onze collectie: Quapi Kidswear, B.NOSY, Feetje, Jubel, Sturdy, B.E.S.S., Dutch Dream Denim, O'Chill en Tygo&Vito. Vanaf februari 2018 kunt u bij ons ook terecht voor de merken Nobell & Bellaire een sportief stoer merk die zich meer richt op de tieners. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot deze collectie binnen is!

Veel plezier in onze online shop!

Wilt u ook een keer langskomen in onze winkel in Heerde? Dit kan natuurlijk en vinden we erg gezellig! Tevens kunt u ervoor kiezen uw producten af te halen in onze winkel.